Preguntes freqüents

Tens dubtes sobre la cursa Correm Junts? Te’ls resolem!

Entra en aquest enllaç, omple el formulari amb la informació i fes el pagament de la cursa. Pots apuntar fins a 5 persones! Un cop completat el formulari i el pagament (si  el pagament no ha finalitzat amb èxit no rebràs cap correu electrònic i la inscripció no serà vàlida, caldrà que la realitzis de nou), rebràs un correu electrònic de confirmació i t’enviarem tota la informació de l’organització de la cursa Correm Junts.

RECORDA QUE SI LA INSCRIPCIÓ ESTÀ EXCLOSA DE PAGAMENT NO REBRÀS CAP CORREU DE CONFIRMACIÓ. UNA VEGADA REALITZADA LA INSCRIPCIÓ T’HAUREM MOSTRAT UN MISSATGE DE CONFIRMACIÓ AL FINAL MATEIX DEL FORMULARI.

A part del preu de la inscripció, et convidem a fer una donació per als projectes per acompanyar les persones amb discapacitat intel·lectual greu que atenem a la Fundació Aspasim.

El cost de la cursa és:

Menors de 18 anys                        12,00€

Majors de 18 anys                         18,00€

Persones amb discapacitat          Gratuït

A part del preu de la inscripció, et convidem a fer una donació a la Fundació Aspasim per continuar desenvolupant els diferents projectes que contribueixen a  millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual greu que atenem.

Les inscripcions per la 11a cursa de Correm Junts s’obren el dia 30 d’agost de 2023.

El formulari d’inscripcions el pots trobar aquí. Pots apuntar fins a 5 persones!

Pots apuntar un màxim de 5 persones a la cursa. De cada persona inscrita necessitaràs indicar: Nom, Cognom, correu electrònic, i categoria inscrita. Si necessites apuntar més de 5 persones, pots fer-ho fent dues vegades el procés d’inscripció.

Sí, fins al dia del tancament d’inscripcions pots cancel·lar la teva inscripció i et retornarem els diners, o, si ho vols, els podrem destinar a l’acció de la Fundació Aspasim. Si cancel·les la inscripció un cop finalitzat el període d’inscripció, no et retornarem els diners ja que haurem generat material en previsió de la teva participació.

La teva inscripció es farà efectiva en el moment en què rebis un correu electrònic amb la confirmació i també tinguis la confirmació del càrrec a la teva targeta o així t’ho informi la teva entitat bancària.

Les persones que s’hagin inscrit a la categoria de discapacitat no rebran cap correu de confirmació.
UNA VEGADA REALITZADA LA INSCRIPCIÓ T’HAUREM MOSTRAT UN MISSATGE DE CONFIRMACIÓ AL FINAL MATEIX DEL FORMULARI.

El dia de la cursa has de portar el DNI i la informació de la confirmació per recollir el dorsal si encara no ho has fet. Porta vambes còmodes per córrer i l’equipament d’esport. Tot i que tenim una zona d’avituallament, et recomanem que portis aigua i menjar. També hi ha servei de guarda-roba per deixar les teves coses si ho necessites. No oblidis portar la samarreta de Correm Junts!

Per tal de garantir la seguretat de tothom qui participa a la cursa, amb facilitats de mobilitat diverses, demanem evitar mascotes en el circuit de la Correm Junts.

Els terminis per poder inscriure’t són del dia 30 d’agost fins al 22 d’octubre a les 00.00.

La recollida de dorsals es realitzarà en les instal·lacions de la Fundació d’ASPASIM (carrer Cornet i Mas 46).

  • Divendres, 27 d’octubre – De 17 a 20 hores
  • Dissabte, 28 d’octubre – De 10 a 20 hores

Diumenge, dia de la cursa es lliuraran els dorsals, amb caràcter excepcional, en horari  de 09:00 a 10:00 del matí.

Per poder recollir el dorsal necessites tenir a mà el teu DNI.

El corredor ordinari és aquell que paga per la cursa sense anar acompanyat i fent el recorregut segons gènere i franja d’edat. En canvi, el corredor solidari tindrà l’oportunitat de córrer la Milla amb una persona amb discapacitat intel·lectual greu, i correràs en l’horari del seu gènere i franja d’edat.

En canvi, el corredor solidari té l’oportunitat de córrer la Milla donant suport i acompanyant  a un esportista amb discapacitat intel·lectual greu perquè aconsegueixi arribar a la línia de meta i tingui una experiència gratificant.

El corredor solidari només podrà realitzar la cursa en l’horari, gènere i franja d’edat que pertoqui a l’esportista amb discapacitat intel·lectual al que acompanya.

La Carpa del Corredor solidari estarà instal·lada a la plaça de Sarrià i uns dies abans de la cursa s’indicarà a quina hora cal ser-hi per conèixer a l’esportista amb discapacitat intel·lectual.

La setmana abans de la cursa, al web de la Correm Junts corremjunts.org publicarem els horaris de cada categoria. Recorda que si ets corredor solidari correràs a l’horari de la persona amb discapacitat que acompanyis.

La zona d’avituallament estarà situada a la plaça Sarrià. Aquesta zona és complementari, cada persona que participi a la cursa haurà de portar el menjar i la beguda que consideri necessària pel seu benestar durant la cursa.

Hi ha lavabos situats a la zona de la Plaça Sarrià, punt també de sortida i d’arribada. També disposarem de lavabo adaptat.

S’estableix un temps màxim per realitzar tota la cursa de 30 minuts, a comptar des de la sortida de la seva categoria. Després d’aquest període, els participants que no hagin finalitzat el recorregut podran continuar, seguint les normes de circulació i sota la seva responsabilitat.

Aquest any els beneficis es destinaran al trasllat (urgent i obligat) d’una de les llars d’infants on hi viuen 10 nens i joves amb discapacitat intel.lectual greu. Farem que la llar sigui accessible i adient a totes les seves necessitats i puguin sentir-se al nou pis com a CASA.

Et convidem a fer una donació solidària per a sumar-te a fer possible els projectes de l’entitat!

El dia de la 11a edició de la cursa Correm Junts és el 29 d’octubre de 2023.

L’octubre de 2013, dins els actes de commemoració del 75è aniversari d’Aspasim vam decidir organitzar una cursa esportiva amb tres objectius ben definits: Inclusió, solidaritat i felicitat de la persona amb discapacitat intel·lectual.

No. Pots escollir la talla quan t’hi inscrius, però, una vegada seleccionada, no pots canviar-la.

La inscripció a la Milla de Sarrià – Correm Junts 2023 inclou:

  • Un dorsal nominatiu per a poder participar
  • Una samarreta tècnica de la Correm Junts ‘2023.
  • Servei de guarda-roba per tots els corredors i les corredores.
  • Punts d’avituallament després de la cursa.
  • Assegurança d’accidents esportius per a totes les persones participants.
  • Cronometratge i inclusió dels resultats a la competició.
  • Accés a les activitats programades… i moltes més sorpreses

No, és necessari que t’inscriguis a la cursa per poder participar i portar el dorsal en un lloc visible.

No, les inscripcions són personal i intransferibles.