Correm Junts, la milla competitiva inclusiva de Barcelona

Correm Junts és una cursa d’una milla de distància (1.609 metres) on les persones amb discapacitat estan 100% integrades, participant amb la resta de corredors i corredores del mateix sexe i franja d’edat.

El beneficis es destinen íntegrament als projectes de la Fundació Aspasim d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual greu, per això necessitem persones, entitats, empreses i institucions que s’impliquin en la producció de l’esdeveniment.

FUNDACIÓ ASPASIM

Més de 80 anys atenent persones amb discapacitat intel·lectual greu

La Fundació Aspasim és una entitat sense ànim de lucre que potencia el benestar i la integració a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual greu

ESCOLA | OCUPACIÓ | LLARS | COMUNITAT

Així Aspasim ofereix suport als centres educatius per a incloure els infants amb discapacitat intel·lectual a l’escola ordinària, té una escola té un centre d’educació especial per als infants que ho necessiten, fa formació en inclusió per a professorat, té tallers ocupacionals, gestiona una xarxa d’habitatges, manté un grup de contacontes infantil que fa gira per les escoles…

CORREM JUNTS

La milla competitiva inclusiva de Barcelona

L’aliança Esport amb Valors uneix tres entitats que es reconeixen com a compromeses amb la transformació social, en vetllar per l’aplicació de valors, estils i voluntats de suport mutu en els respectius esdeveniments esportius: Correm Junts de la Fundació Aspasim, Trailwalker d’Oxfam Intermon i Magic Line de Sant Joan de Déu.

Inclouen: Solidaritat conscient i responsable de les persones que participen. Destí de la captació significatiu, transparent i vinculat a l’atenció a la vulnerabilitat. Inclusió en les modalitats de participació a l’esdeveniment. Criteris ètics en les accions pròpies i de les organitzacions que hi col·laboren. Comunicació no sensacionalista. En xarxa amb altres entitats per compartir, aprendre i difondre mútuament.